CANVI D’IMATGE; ELS MATEIXOS VALORS

Les persones que s’hagin acostat al nostre estand de la BIEMH o els que hagin tafanejat el nostre perfil de LinkedIn, segurament ja s’han adonat que hem canviat de logo. Doncs no només això, sinó que hem renovat tota la imatge corporativa i la web de Flubetech.

Ja han passat 12 anys des dels inicis de Flubetech. 12 anys acompanyant els nostres clients en el seu dia a dia, en circumstàncies crítiques, futurs incerts i també en moments d’èxit. Hem crescut plegats, generant relacions de confiança, no deixant d’innovar i entenent que el nostre producte va unit al dels nostres clients.

Aquest és el moment de plasmar-ho en una nova imatge que ens projecti a un futur conjunt, amb una nova web, més propera, on se’ns pugui trobar fàcilment, on explicar el que fem, on trobar solucions i on mantenir-nos en contacte.

Per això ens complau presentar la nova imatge de Flubetech, que engloba tot allò en què creiem i valorem: transparència, compromís, innovació, confiança i proximitat amb els nostres clients.

Esperem que us agradi, si més no tant com a nosaltres.

 

Flube_2022

Facebook
Twitter
LinkedIn